• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Про участь нашої школи в проекті "Парк для всіх"

Про участь нашої школи в проекті "Парк для всіх"

2012-10-17

Увага! Ми розпочинаемо цікавий проект!

Наша школа прийняла участь та виграла проект "Парк для всіх", який здійснюється за сприянням фундації сприяння громадської активності в Миколаївський області. Мета проекту: розчистити існуючий парк від сміття, вирубати непотрібні кущі та дерева, облаштувати міні-площадку для гри в міні-футбол, гумову стрибалку, дерев’яний лабіринт, розпланувати та облаштувати алеї із скамейками для відпочинку.

Оголошення про молодіжні ініциативи

Фундація сприяння громадянської активності запрошує молодіжні громадські організації та ініціативні групи з Миколаївської, Херсонської області та АРК Крим до участі в конкурсі реалізації молодіжних ініціатив в рамках проекту «Молоді футбольні волонтери: Спорт та волонтерство для Цілей розвитку тисячоліття»

Мета проведення конкурсу полягає у створенні та зміцненні сприятливих умов у громадах щодо підтримки та реалізації молодіжних волонтерських ініціатив пов'язаних з Цілей розвитку тисячоліття (ЦРТ).

Основними пріоритетами проведення конкурсу молодіжних ініціатив є:

§ активізація молоді віком від 12 до 20 років у громадах проектних регіонів для участі у програмі;

§ створення сприятливих умови щодо підтримки та реалізації локальних молодіжних волонтерських ініціатив, спрямованих на досягнення ЦРТ;

§ реалізація заходів, спрямованих на досягнення ЦРТ у громадах;

§ проведення заходів з підвищення інформованості молодих людей з проектних регіонів в галузі волонтерства та ЦРТ.

Наш проект розрахований на термін -1 місяць. Але, зважаючи на важливість цієї справи, робота буде продовжуватися і надалі.

Кiлькiсть переглядiв: 159

Коментарi